noiembrie 11, 2022

Sunt rigida si nu ma simt bine in pielea mea!

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_separator color=”custom” border_width=”3″ accent_color=”#4d7c9a”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Sunt rigida si nu ma simt bine in pielea mea!” title_size=”h2″ title_color=”custom” separator_color=”custom” custom_title_color=”#d8a59e” custom_separator_color=”#4d7c9a”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_separator color=”custom” border_width=”3″ accent_color=”#4d7c9a”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

  • Vreau sa slabesc!
  • Vreau sa ma imbrac cu ce vreau!
  • Nu imi place cand ma uit in oglinda!
  • Fac totul singura!
  • Vreau sa ma imbrac in rochii, dar ma simt mai bine in pantaloni!
  • Cand se apropie un barbat, ma rusinez sau ma blochez!
  • Spun DA cand vreau sa spun NU!

 

Te regasesti in cele de mai sus? Ti s-a intamplat si tie sa nu te simti bine in propriul tau corp? Sa nu te simti bine in propria ta viata?

Draga mea, in primul rand as vrea sa stii ca nu esti singura! Foarte multe femei din intreaga lume nu se simt bine cu ele si cu corpul lor. Nu stiu ce sa faca, nu au incredere in ele, se lasa intotdeauna pe ultimul loc, le este frica sau nu pot sa spuna „NU” si, uneori, chiar nu exista in propria lor viata; simt pur si simplu ca traiesc viata altcuiva.

Responsabilitatile interminabile, frica de o relatie si atitudinea inabordabila in fata unui barbat, rusinea de a purta o rochie sexy sau un decolteu, frica de a fi judecata, lipsa timpului cand apare un copil chiar si pentru un dus sunt doar unele dintre problemele cu care se confrunta milioane de femei si poate si tu esti una dintre ele. Uneori este necesar chiar sa faci tu treburile pe care, in mod firesc, le-ar face un barbat, nu-i asa?

Iar toate aceasta vin la pachet cu sentimentul ca nu esti suficient de buna, ca nu esti frumoasa si perfecta, cu frica de singurate, rusine si vinovatie, anxietate si multe alte emotii care nu te sustin deloc in a fi linistita si libera sa te exprimi asa cum esti si cum vrei.

In peste 25 de ani de experienta am intalnit atat de multe femei minunate, ca si tine, dar care erau blocate in situatii precum cele de mai sus.

Si eu am experimentat cand aveam in jur de 20 de ani sentimentul de furie fata de barbati, ba chiar ii uram, am avut stari de nesiguranta, stari anxioase sau in care nu ma regasesam pe mine.

De aceea iti spun ca te inteleg perfect si nu esti singura.

Te invit sa iti iei cateva minute cu tine si sa scrii: ce anume nu iti place in viata ta? ce ai vrea sa schimbi, dar nu poti? ce simti? te imbraci cu ce iti doresti? iesi in oras atunci cand iti doresti?

Daca problemele pe care le ai acum si ce simti acum nu se vor rezolva, cum crezi ca va arata viata ta peste cativa ani? Cum crezi ca o sa te simti?

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, cu siguranta esti pregatita sa faci urmatorul pas si iti urez Bun-Venit in calatoria ta pentru a deveni femeia care te-ai visat!

Cu drag,
Claudia Jimeno,
specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

In this article:
Share on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Related articles