Iti imaginezi viata intr-un anumit fel?
Cat de mult viata pe care o traiesti se potriveste cu cea din visele tale?

Ai visat inca din copilarie sa ai o cariera de succes?

Iti imaginai ca vei merge spre serviciu relaxat, in timp ce iti savurai cafea de la cafeneaua preferata, asa cum vedeai in filme?

 

Relatia de cuplu pe care ti-o doresti este plina de zambete, voie buna si intelegere

Aventura si pasiune? Iubire si respect?

 

Iti imaginai ca vei avea 2 sau 3 copii, iar familia ta va fi una model; in care va simtiti bine, va jucati si toate se petrec intr-un firesc in pace si echilibru?

 

Dar familia de provenienta? Cum ti-ai imaginat relatia cu parintii tai?

Te bucuri de timp liber suficient pentru hobby-uri si calatorii.

Cate dintre toate aceste vise ti le-ai implinit? Este vreuna dintre relatiile tale asa cum ai visat-o?
Ai o cariera de succes?
Esti intr-o relatie de cuplu care iti aduce implinire?
Ti-ai intemeiat o familie?
Calatoresti?
Ai timp pentru tine?

Te-ai intrebat vreodata de ce nu poti sa ai tot ceea ce iti doresti desi depui eforturi si faci tot ce tine de tine in aces sens? Unde se produce ruptura?!

 

Am pregatit pentru tine un grup de dezvoltare personala si timp de 2 zile voi fi alaturi de voi sa va sustin si sa va indrum in acest proces de schimbare si de eliberare.

Tu, eu si fiecare persoana de pe acest Pamant suntem responsabili pentru felul in care ne traim viata!

 

Esti pregatit sa-ti descoperi puterea TA interioara si creatoare si sa traiesti viata pe care ti-o doresti?

Creeaza-ti viata pe care ti-o doresti
Schimbarea incepe din interior! Si tu poti sa ai viata pe care o visezi!

Viata este plina de neprevazut! Acum totul poate sa fie bine si frumos pentru ca 10 minute mai tarziu totul sa fie transformat in haos, agitatie, nervi, frustrari, tensiuni, dezechilibru.

 

Cu ajutorul exercitiilor pregatite vom pune punctul pe “i” si vom vedea exact ce anume te impiedica sa ai viata pe care ai visat-o dintotdeauna.

Sub indrumarea Claudiei Jimeno si alturi de participantii la grup, vom putea sa identificam acele dificultati care te tin in loc; care te blocheaza sa ai o viata armonioasa, echilibrata si linistita.

Imagineaza-ti ca incepand de acum intainte te poti trezi dimineata cu mai multa incredere in tine si totul in viata se intampla cu o mai mare usurinta. Pentru ca metodele propuse si exercitiile din cele 2 zile de lucru dinamic te vor ajuta sa faci schimbari in interiorul tau. Vei afla modalitati prin care sa creezi ceea ce iti doresti in viata ta si mecanismele prin care poti sa-ti creezi ceea ce iti doresti.

Meriti sa traiesti cum ai visat! Si impreuna putem schimba dizarmonia in armonie!

“Toate resursele sunt in noi! Te voi ajuta sa dam praful la o parte si scoatem la lumina comorile care se afla in tine. Si, odata ce descoperi asemenea comori pe care nu le-ai folosit pana acum, iti vei schimba total pespectiva asupra vietii. Vei stii exact unde sa te uiti in tine, ce anume sa folosesti pentru a face alegerile care te iti aduc bucurie si fericire.

 

Te voi ghida in exercitii practice in care ai posibilitatea sa te (re)descoperi. Resursele pe care la ai in tine, cat si blocajele care te impiedica sa-ti traiesti viata asa cum ti-o doresti vor fi aduse in lumina pentru ca tu sa incepi sa traiesti mai bine cu tine si sa poti sa iti creezi viata mult visata.

Exercitiile de grup, in perechi sau individuale sunt menite sa te ajute sa te descoperi, sa vindeci ce este de vindecat pentru ca mai apoi sa poti gestiona echilibrat situatiile din viata ta.

 

Daca esti pregatit/a sa faci o schimbare in viata ta, te astept cu drag!

Claudia Jimeno

Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala, crestere spirituala si comunicare relationala.

Experienta de peste 22 ani în domeniu si lucrul cu peste 10000 de persoane, m-a ajutat sa-mi dezvolt un stil propriu de lucru, cu exercitii si metode transformatoare, iar acum pot te sustin si pe tine in procesul tau de dezvoltare personala.

 

Pentru mine formarea continua, atat la nivel personal, cat si profesional este necesara, tocmai de aceea imi place sa particip la diverse evenimente pe care le consider utile in cresterea mea. De aceea stiu cat de mult de poate sustine energia grupului in a te descoperi si a face schimbarile pe care ti le doresti.

LOCURI LIMITATE! Inscrie-te la grupul de dezvoltare personala!
completand formularul din josul paginii sau cumpara direct
Unde se desfasoara?

La Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer,

Str. Matei Basarab 104, bl 72, sc 3, Et 2, Ap 77, int. 77C

Cand se desfasoara?

11-12 iunie

  • sambata – 10:00-18:00 (cu pauza de masa)
  • duminica – 10:00-15:00
Investitia ta

Early Bird 720 lei | pana pe 11 mai

850 lei | incepand cu 12 mai

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

Doresti sa faci plata direct in cont?

Taxa de participare se poate plati:

  • in numerar, la sediul AMANESER, Str. Matei Basarab, Nr. 104, , Bl. 72, Sc. 3 Ap. 88, sector 3 sau
  • prin virament bancar in contul RO53BACX0000001538292002, deschis la Unicredit Bank SA, pentru SC Centrul Amaneser SRL.; Cod fiscal 38240400.