Sunt momente in viata ta in care simti ca nu ai directie? Ca treci prin viata si pur si simplu nu te poti concentra sau conecta la nimic din jurul tau?
Vrei sa faci unele lucruri si nu iti ies?
Ai impresia ca nu ai niciun rost, ca nu stii ce ai de facut si nu gasesti nicio explicatie pentru aceasta stare?

Dai vina pe astenia de primavara sau toamna, pe nesomn sau cauti orice alta explicatie plauzibila?

Ei bine, in primul rand sa stii ca nu esti singura persoana care trece prin asta. Majoritatea oamenilor experimenteaza aceste senzatii de mai multe sau mai putine ori in viata.

Noi suntem energie! Asemeni fiecarui lucru de pe acest Pamant. Si, la randul nostru, primim si ne incarcam cu energie de la Mama Pamant, Soare si intreg Universul.
Insa, uneori, din cauza blocajelor, programelor, credintelor (frici, nu vreau sa fiu aici, lumea e rea, nu stiu ce sa fac, ce fac pe Pamant, etc) nu permitem fluxului natural al energiei sa circule prin noi.

Iar atunci cand ne simtim cu “capul in nori” unul dintre motive poate fi ca nu suntem impamantati; ca ne-am deconectat de legatura cu Mama Pamant, iar fluxul de energie care ar fi curs din noi catre ea si de la ea catre noi e blocat sau circula foarte putin. Caci in mod natural noi am fost creati sa fim un tot cu intreg Universul.

Mama Pamant nu doar ne hraneste, ci si transmuta orice fel de energie si o transforma in hrana pentru Pamant si pentru noi toti. Ea ne ajuta sa fim ancorati pe acest Pamant pentru a manifesta toate acele daruri pe care le avem in noi (si de multe ori nu ne permitem sa le manifestam), iubirea neconditionata si energia Christica.

Legatura noastra cu Mama Pamant este chakra-radacina. Imaginati-va ca sunteti un copac cu radacinile in pamant. Cu cat radacinile sunt mai mari si mai adanci, cu atat copacul este mai mare, mai frumos, mai hranit, arata sanatos, este mai puternic si roditor. Insa, daca radacinile copacului ar fi doar la suprafata solului, cum ar arata acesta? Radacinile ar fi uscate si putrede, trunchiul si crengile de asemenea, nu mai este roditor, iar la prima furtuna copacul are toate sansele sa fie luat pe sus.
Asa se intampla si cu noi, oamenii. Cu cat suntem mai conectati cu Pamantul, cu atat vom fi mai ancorati si mai stabili in fata oricarei situatii. Si pe masura ce ne deconectam incepem sa ne simtim aerieni, sa nu ne intelegem rostul, orice situatie mai putin placuta se transforma in tragedie si ne ia “pe sus”.
Meditatia este una dintre metodele care ne ajuta sa ne contectam cu sufletul nostru, cu scanteia noastra Divina pentru ca apoi, din suflet, sa eliberam toate acele blocaje, programe, credinte, limite, emotii negative care blocheaza chakra-radacina si conectarea cu Mama Pamant.

Atunci cand participam la o mediatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia dechide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, mediatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul mediatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul mediatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizic si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

Meditatie live pe ZOOM

Cand se desfasoara?

14 aprilie 2021

miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

70 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular