Inca de la inceputul anului am avut si avem in continuare parte de sustinerea energiei Universale care ne pune fata in fata cu acele situatii din interiorul nostru care necesita vindecare si/sau incheiere.
De aceea multi dintre noi ne-am simtit in ceata, in necunoscut, ne-am confruntat cu emotii puternice, au iesit la suprafata nervi, dependente, programe si limitari care ne trag de maneca tocmai pentru a fi vindecate si incheiate.
Intregul proces este ghidat de Sinele nostru Superior, insa pentru a intelege mesajul pe care ni-l transmite este necesar sa ne conectam cu sufletul nostru.
Pe 11 mai va invit sa ne punem intentia sa ne reconectam cu sufletul nostru, sa ne recapatam claritatea si sa cerem ghidare din inima in aceasta perioada astfel incat sa luam acele decizii benefice pentru noi; chiar daca acest lucru inseamna sa renuntam la unele lucruri, sa iesim din acele situatii care ne consuma si ne tin departe de cine suntem noi cu adevarat.
Una dintre metodele care lucreaza la nivel de subconstient si cu corpurile noastre subtile este meditatia

Atunci cand participam la o mediatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia dechide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, mediatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul mediatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul mediatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizic si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

Meditatie live pe ZOOM si in sala, la Centrul AmaneSer

Cand se desfasoara?

7 decembrie 2022

miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

70 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular