There is nothing to show here!
Slider with alias energie-christica not found.
Energia Christica este energia uniunii si comuniunii cu Sursa Divina. Este acea energie care poarta in ea iubirea neconditionata si compasiunea din Constiinta Christica.

Energia Christica este acea energie adusa pe Pamant de Iisus ca sa putem sa ne conectam mai usor cu Sursa Divina prin extinderea inimii noastre energetice.

Mai este numita si Energie Diamantina sau Diamant tocmai pentru ca este pura si in ea contine totul.

Formata din culorile curcubeului, Energia Christica ne aduce in fiinta claritatea, acceptarea si energia necesare pentru a vindeca, curata, debloca acele aspecte din noi care necesita vindecare, curatare, deblocare: tipare mentale, credinte invechite, frici, nervi, tabuuri, cutume sociale, frustrari si multe altele care ne impiedica sa traim in armonie cu noi insine si in acord cu Universul.

Uneori ai senzatia ca nu apartii acestei lumi?! Ca nu iti gasesti locul?! Ti-ar placea sa traiesti intr-o lume in care sa traiesti conectat cu toti si cu toate? Ti-ai dori o lume in care sa traim ca intr-o comunitate in care ne ajutam cu totii? Ai vrea sa gasesti cuvintele potrivite cand vorbesti cu cei din jurul tau?!

 

Daca simti ca ai raspunde cu „DA” la majoritatea intrebarilor de mai sus

Este foarte probabil sa iti doresti sa traiesti intr-o lume a constiintei si a energiei Christice!

Meditatia

Una dintre metodele care ne ajuta in procesul de eliminare si vindecare al credintelor, programelor si experientelor care ne blocheaza este meditatia.

Atunci cand participam la o meditatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia deschide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, meditatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si de alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul meditatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul meditatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizice si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

Evenimentul se desfasoara LIVE pe ZOOM sau la Centrul AmaneSer (doar 15 locuri)

Cand se desfasoara?

1 martie 2023

Miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

80 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza formularul de inscriere