Anahata sau chakra inimii este centrul sistemului chakrelor. Prin ea sunt legate cele 3 chakre inferioare – centri fizic-emotionali, de cele 3 chakre superioare – centri sufletesti-spirituali.
Rolul chakrei inimii este unificarea prin iubire si locul prin care putem sa ne conectam cu scanteia divina din noi.
Este centrul iubirii neconditioante!

Prin chakra inimii manifestam iubirea fata ne noi insine, atat de necesara si conditie de baza pentru a manifesta iubire si pentru cei din jurul nostru, natura si intreg Universul.

In mometul in care chakra a 4-a este deschisa simti o stare de pace, de armonie, de credinta si iubire neconditionate. Daruiesti si primesti iubire, te simti bine cu tine si cu propria viata si este constient ca totul este o forma de manifestare a iubirii si totul capata sens.

Chakra Anahata blocata sau functioneaza dizarmonios, te poti simti respins, trist, deprimat sau iti este frica de o noua deceptie. Si, de cele mai multe ori, te inchizi in tine, intr-o carapace, care sa te protejeze de orice suferinta sau dezamagire.

Insa, facand acest lucru blochezi iubirea si toate darurile pe care le aduce cu ea: starea de pace, implinire, intreg, armonie. Atunci cand chakra inimii este inchisa, cel mai probabil ai nevoie de stimul exterior puternic pentru a simti.

Una dintre metodele care lucreaza la nivel de subconstient si cu corpurile noastre subtile este meditatia

Atunci cand participam la o mediatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia dechide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, mediatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul mediatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul mediatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizic si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

Meditatie live pe ZOOM sau la Centrul AmaneSer

Cand se desfasoara?

23 noiembrie 2022

miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

70 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular