There is nothing to show here!
Slider with alias chakra-2 not found.
Cat de confortabil de simti in fata unei persoane de sex opus? Te simti liber(a) si creativ(a) sau, din contra, iti observi corpul cum se contracta, simti respingere, limitare si constrangere?
Simti cum energia creatoare circula prin tine si se manifesta in toate domeniile vietii tale? Sau este in partea opusa si simti blocaje si limitari in a te manifesta creativ?
Este in armonie si acceptare cu sexualitatea ta? Te exprimi si manifesti liber, fara rusine, frica, teama, ca nu ai fi suficient de bun, ca ai putea fi respins, ca nu stii ce sa faci?
Preferi manifestarea sexualitatii tale la nivel superficial, cu mai multi parteneri sau privind un film, decat implicarea si manifestarea profunda a ceea ce inseamna aceasta energie viatala, sexuala si creativa?

Daca te regasesti in cele de mai sus, una dintre cauzele care au condus la acestea este un blocaj la nivelul chakrei 2 si un dezechilibru al fluxului energiei care curge prin aceasta.

Blocajele la nivelul acestei chakre se manifesta si prin probleme la nivel fizic, precum problem cu ovarele in cazul femeilor sau disfunctii ale prostatei, in cazul barbatilor, disfunctii uro-genitale.

De cele mai multe ori dezechilibrarea sau inchiderea acestei chakre incepe inca din copilarie, in cazul in care copilul a fost privat de afectiune, dragalasenii, imbratisari, mangaieri. Uneori am invatat ca nu este bine sa ne dorim lucruri sau sa lucram  pentru ceea ce vrem de frica de a nu fi pedepsiti, respinsi sau de a nu suferi. Alteori se manifesta prin senzatia de nu mai pot, nu mai suport, neputiinta, etc.

Insa, toate acestea ne-au condus catre un blocaj al exprimarii de sine si al emotiilor noastre. Pentru ca chakra a 2-a este responsabila de exrpimarea emotiilor, despre manifestarea creativatii si creatiei in toate domeniile vietii noastre.

0 persoana cu chakra a 2-a deschisa si echilibrata vorbeste cu libertate despre emotiile pe care le simte, le exprima fara teama de a fi judecat sau rusinat de acestea, este creativa, dinamica, plina de viata, simte libertate si incredere fata de persoanele de sex opus. Fluxul de energie circula liber si acest lucru se vede in relaxarea corpului, a fetei, printr-o atiudine libera si increzatoare, prin respectul si stima de sine catre propria persoana si catre cei din jur.

Una dintre metodele care lucreaza la nivel de subconstient si cu corpurile noastre subtile este meditatia

Atunci cand participam la o mediatie ghidata, persoana care ghideaza meditatia dechide spatiul si creeaza un camp care sustine conectarea cu sursa si vindecarea, si fiecare participant in parte, la randul lui, contribuie la sustinerea campului vindecator pentru toti cei prezenti. Astfel, mediatiile organizate sunt mai puternice pentru ca ne unim cu totii fortele prin starea de prezenta si avand cu totii acelasi scop.

 

Alaturi de tine si alte persoane care isi doresc sa fie mai increzatoare in ele si sa-si regaseasca linistea si echilibrul interior voi creea spatiul care sa ne sustina pe parcursul mediatiei si in procesul de vindecare.

Sunetele pe care le primesc in timpul mediatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizic si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Claudia Jimeno
Cu cine?

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Unde se desfasoara?

Meditatie live pe ZOOM si in sala la Centrul AmaneSer (doar 15 locuri in sala)

Cand se desfasoara?

7 iunie 2023

miercuri | 19:00-20:00

Schimb energetic

80 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902

sau completeaza datele tale in formular