Energia Christica este energia uniunii si comuniunii cu Sursa Divina. Este acea energie care poarta in ea iubirea neconditionata si compasiunea din Constiinta Christica.

Energia Christica este acea energie adusa pe Pamant de Iisus ca sa putem sa ne conectam mai usor cu Sursa Divina prin extinderea inimii noastre energetice.

Mai este numita si Energie Diamantina sau Diamant tocmai pentru ca este pura si in ea contine totul.

Formata din culorile curcubeului, Energia Christica ne aduce in fiinta claritatea, acceptarea si energia necesare pentru a vindeca, curata, debloca acele aspecte din noi care necesita vindecare, curatare, deblocare: tipare mentale, credinte invechite, frici, nervi, tabuuri, cutume sociale, frustrari si multe altele care ne impiedica sa traim in armonie cu noi insine si in acord cu Universul.

Uneori ai senzatia ca nu apartii acestei lumi?! Ca nu iti gasesti locul?! Ti-ar placea sa traiesti intr-o lume in care sa traiesti conectat cu toti si cu toate? Ti-ai dori o lume in care sa traim ca intr-o comunitate in care ne ajutam cu totii? Ai vrea sa gasesti cuvintele potrivite cand vorbesti cu cei din jurul tau?!

 

Daca simti ca ai raspunde cu “DA” la majoritatea intrebarilor de mai sus

Este foarte probabil sa iti doresti sa traiesti intr-o lume a constiintei si a energiei Christice!

Meditatia

Una dintre metodele care ne ajuta in procesul de eliminare si vindecare al credintelor, programelor si experientelor care ne blocheaza este meditatia.

Limbajul luminii si sunetele vindecatoare

Sunetele sunt folosite din toate timpurile (de exemplu sunetul clopotelor la biserica sau toaca) cu scopuri vindecatoare si s-au facut studii care demonstreaza cum fiecare frecventa atinge anumite zone ale corpurilor noastre energetice si zone ale chakrelor si ajuta la eliminarea blocajelor sau energiilor de vibratie joasa din zonele respective. De asemenea, ne ajuta sa ne rearmonizam campurile.

Sunetele pe care le primesc in timpul mediatiei vor intra in contact cu corpurile noastre fizic si energetice, cu vibratia celulelor noastre, cu emotiile, cu gandurile si, aducand o armonizare in campul nostru si produce in acest fel vindecarea.
Pachetul contine:

Materialul pdf

 

  • Cum functionam energetic
  • Tubul pranic si sistemul de chakre
  • Meditatia cu sunete vindecatoare | abundenta
  • Limbajul iubirii si sunetele vindecatoare
  • Feedback-uri
  • Despre Claudia Jimeno

Meditatia audio

Meditatie de conectare cu Energia Christica
Claudia Jimeno
Ghidul tau in meditatie

Claudia Jimeno | specialist in dezvoltare personala si crestere spirituala.

Cand aveam in jur de 35 de ani am inceput sa imi dau seama ca ceea ce credeam natural pentru noi toti era de fapt harul meu – clarcognitie / atotstiinta. Adica, faptul ca eu luam contact cu ingerii, cu Dumnezeu si cu fiintele de lumina si primeam raspunsurile lor in cap, iar dupa aceea imi era natural sa le transmit mai departe in workshopuri, conferinte, cursuri si sedinte individuale. De multe ori, ei imi transmiteau ce sa zic sau ce sa fac. Uneori, in functie de evolutia mea, ma indrumau sa merg in anumite locuri pentru initieri ca atunci cand am fost trimisa la Templul lui Isis si alteori eram indrumata sa fiu o ancora pentru a trasmuta anumite energii in anumite locuri sau pentru a deschide un portal ori pentru a sprijini dezvoltarea energetica a acelui loc. In astfel de misiuni am fost trimisa in Templul Tiwanaku din Bolivia, la Babele si in 2 mai in Romania, Malaga – Spania si nu numai.

Te invit cu drag sa te reintalnesti cu sufletul tau!
Sa ne vedem cu bucurie si deschidere,
Claudia Jimeno
Meditatie ghidata cu sunete vindecatoare | Energia Christica

Produsul include:

  • meditatia audio
  • material pdf
Cat de des poti face meditatia?

Practica zilnica a meditatiei te ajuta sa te reintorci la tine, sa fii mai in armonie cu sufletul tau si cu cine esti tu cu adevarat.

Cu fiecare meditatie eliberezi ceea ce nu iti mai este de folos in acel moment.

Schimb energetic

90 lei

Ai nevoie de mai multe detalii?

Contacteaza-ne la amaneser@amaneser.ro

sau la 0724 239 902